fbpx

Gruppeforløb
Unge sætter kurs

Den nyeste nationale sundhedsprofil, der udkom i marts 2018, viste en generel stigning af mental mistrivsel blandt unge danskerne. Herunder stress, depression og angst for ikke at kunne stå distancen i en hverdag med masser af krav og valg. Det har vi hos Klart Sind et modsvar på. I et ligeværdigt samtale forum sammen med andre unge mennesker med lignende udfordringer, sætter vi fokus på positiv udvikling. Med vores viden om coaching, terapi samt mere end 10 års arbejde med børn og unge der er i sorg og krise giver vi garanti for en positiv vækst og et fremadrettet ståsted med et nyt balancepunkt for det unge menneske. Uden berøringsangst og med den største værdighed guider vi til samtale, øvelser og indre refleksionsarbejde så vi sammen leder det unge menneske ind på det spor hvor tryghed, ståsted og integritet og indre styrke bliver springbrættet fremadrettet.

#ungesætterkurs

En gang om måneden samles vi i gruppen, bestående af max. 12 personer og altid 2 terapeuter.

Hos Klart Sind tilbyder vi desuden altid individuelle timer se mere under coaching /terapi på hjemmesiden.

At kende dig selv er begyndelsen på al visdom

Vi er uddannet og certificeret i Enneagrammet, anerkendt af International Enneagram Associtation, IEA samt NLP anerkendt af NLP-Foreningen i Danmark.

Unge sætter kurs

Den 3. mandag i måneden mødes vi i gruppen fra kl. 19-21. Der vil være rullende opstart og rullende afslutning alt efter det behov, det enkelte unge menneske har.


Pris pr. gang kr. 249
Der vil kunne forekomme venteliste.

 Mødedatoer for 2020
15. juni
17. august
21. september
19. oktober
16. november

Tilmeld dig her

Vi tilbyder
Kaffe / te / vand / frugt.

Scroll til toppen

Websitet anvender cookies for at fungere på bedste vis. Hvis du ikke accepterer anvendelsen af cookies kan du slå det fra i indstillingerne på din webbrowser. Der findes dog en risiko for at visse funktioner på siden ikke kommer til at fungere korrekt. Klik her for mere info