fbpx

MyCoach Parterapi
abonnement & tidsbestilling

Hos Klart sind er der terapeuter med en bred vifte af erfaring.
Med et af vores MyCoach abonnement hos Klart sind har du mulighed for at vælge den samme terapeut eller benytte begge i dit skræddersyet forløb.
På den måde kan vi lære hinanden at kende og har fokus med dig/jer hele vejen, i udvikling og med seriøs tilgang – sammen skaber vi forandring.

Med venlig hilsen
Karina Nørgaard Clausen

ParTerapi_1

MyCoach Parterapi
booking

Ved akut behov eller ønske om andre tider,  kontakt os endelig.
Kontakt Os

Har du spørgsmål til abonnementerne, så skriv eller ring gerne til os her.
Kontakt Os

MyCoach parterapi abonnement....

MyCoach parterapi abonnement er både for jer, der tidligere har været i et forløb med en terapeut og erfaret hvor virkningsfuldt, det kan være i det rette miljø og på lige fod er MyCoach parterapi for jer, som aldrig tidligere har prøvet at arbejde med jeres drømme og udfordringer i jeres parforhold med en terapeut.

MyCoach Parterapi til 899,- pr måned* giver adgang til 1 sessioner hver måned.
En session er af ca. 80 minutters varighed.

Ønskes der flere sessioner bliver dette aftalt fra gang til gang, eller der bestilles blot 2 abonnementer.

Abonnementet fornyes altid den 1. i måneden, når abonnementet oprettes betales der for den resterende del af måneden, derfor vil første betaling i de fleste tilfælde være lidt laverer.

Med venlig hilsen
Karina Nørgaard Clausen

* Bookes der aftaler, som ikke er en del af det valgt abonnementet , opkræves der extra betaling for dette ved fremmøde.
MyCoach abonnement er et personligt abonnement.

Vores parforhold er en af de mest betydningsfulde relationer, vi kan have i livet. Det betyder dog ikke at det naturligt fungerer uproblematisk eller at det er nemt at bryde en dårlig spiral. Med parterapi sætter I lys på det I sammen ønsker skal vokse og udvikle sig i en positiv retning. I vil opleve en større glæde og bedre kommunikation til hinanden og den samhørighed, der i sin tid bragte jer sammen vil næres igen.
I vil lære og forstå jeres individuelle kærlighedssprog og blive gode til at sætte fokus på de kvaliteter, I hver især bærer i jer. Ikke alene er I et par, I er også stadigvæk to individer, der rummer fortid, drømme, familiekulturer og ønsker for fremtiden og her er der masser af mulige emner at misforstå, som I måske mangle at anerkende, eller måske er I ligefrem blinde for hvilket spændende menneske i lever sammen med. Ved at kaste lys på det, se kvaliteterne og mulighederne heraf, kan det blive jeres helt store gave videre i livet.
Sammen vil I bygge et trygt fundament hvor kommunikation, nysgerrighed, anerkendelse og kærlighed bliver det bærende i jeres forhold. Den udvikling står vi hos Klart Sind klar til at lede jer mod.

At være i parterapi er udviklende og givende for forholdet. Dette gælder om forholdet er nyt eller gammelt.

Som par kan man ønske at starte i parterapi fordi, der i forholdet er store udfordringer eller blot en ømhed og et ønske til stede om at udvikle sig stabilt og kærligt sammen.

At arbejde med parforholdet hos Klart Sind vil blive med jer i fokus. Derfor er vi store fortaler for at skræddersy et forløb til jer. Det kan være gavnligt at være i sessioner sammen og ligesom det kan være gavnligt at bringe sig selv i spil med enkelt sessioner – denne kombination er optimal. Det vigtigste er at jeres rejse mod et mere givende, respektfuldt og kærligt parforhold starter fra første session. Med professionel nysgerrighed, dynamik og fokus belyser vi de områder, som I sammen er kørt fast i. Vi støtter jer i at forstår hinandens forskelligheder og hjælper med at kaste lys og energi over hinanden. I kan hver især have skyggesider, som kan være svære at forstå for jer selv og jeres partner og vi kan som mennesker komme til at ønske at ændre i stedet for at møde os selv og hinanden med anerkendelse og nysgerrighed. At gå på opdagelse hos hinanden og jer selv kan blive den bedste beslutning nu og for jeres fremtid.

Det er individuelt for hvert par, hvor mange parterapisessioner, I har brug for. Ofte når vi langt på få sessioner med fokus, opgaver og små justeringer mellem sessionerne. Som rettesnor kan I forvente mellem 5-10 sessioner. Nogle par finder arbejdet med hinanden og sig selv så givende og ønsker efter en intensiv proces at holde sig selv og hinanden på det gode spor og kommer derfor hos os i klinikken ca hver 3. måned.

Hos Klart Sind finder vi arbejdet med par meget inspirerede og en stor tillidsopgave, som vi går ind i med respekt. At løfte par videre til et givende, kærligt og spændende forhold sætter vi en stor ære i og møder jer med nærvær, fortrolighed og givende terapi.

Kontakt os gerne hos Klart Sind for at høre mere omkring jeres muligheder og få en uforpligtende samtale med os, omkring hvordan vi kan hjælpe jer.

Benyt vores kontaktformular eller ring til os via kontakt os.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Spørgsmål omkring MyCoach Abonnement.

Vi har hos Klart Sind fuld forståelse for at du af forskellige grunde kan være nødsaget til at aflyse din tid og sker det inden 24 timer før fremmøde, så kan du altid booke en ny tid uden det koster et fremmøde på dit abonnement.
Du kan aflyse din tid på dette link, aflys.

Ja, Vi forstår at planlægning kan være en nødvendighed for at få det hele til at gå op, du kan godt booke flere aftaler i fremtiden.
Opsiges abonnementet, aflyses disse tider dog.

Ønsker du at afmelde dit abonnement, skal du kontakte os hos Klart Sind.
Find vores kontaktoplysninger her

Scroll til toppen

Websitet anvender cookies for at fungere på bedste vis. Hvis du ikke accepterer anvendelsen af cookies kan du slå det fra i indstillingerne på din webbrowser. Der findes dog en risiko for at visse funktioner på siden ikke kommer til at fungere korrekt. Klik her for mere info