fbpx

Parterapi

Vores parforhold er en af de mest betydningsfulde relationer, vi kan have i livet. Det betyder dog ikke at det naturligt fungerer uproblematisk eller at det er nemt at bryde en dårlig spiral. Med parterapi sætter I lys på det I sammen ønsker skal vokse og udvikle sig i en positiv retning. I vil opleve en større glæde og bedre kommunikation til hinanden og den samhørighed, der i sin tid bragte jer sammen vil næres igen.
I vil lære og forstå jeres individuelle kærlighedssprog og blive gode til at sætte fokus på de kvaliteter, I hver især bærer i jer. Ikke alene er I et par, I er også stadigvæk to individer, der rummer fortid, drømme, familiekulturer og ønsker for fremtiden og her er der masser af mulige emner at misforstå, som I måske mangle at anerkende, eller måske er I ligefrem blinde for hvilket spændende menneske i lever sammen med. Ved at kaste lys på det, se kvaliteterne og mulighederne heraf, kan det blive jeres helt store gave videre i livet.
Sammen vil I bygge et trygt fundament hvor kommunikation, nysgerrighed, anerkendelse og kærlighed bliver det bærende i jeres forhold. Den udvikling står vi hos Klart Sind klar til at lede jer mod.

At være i parterapi er udviklende og givende for forholdet. Dette gælder om forholdet er nyt eller gammelt.

Som par kan man ønske at starte i parterapi fordi, der i forholdet er store udfordringer eller blot en ømhed og et ønske til stede om at udvikle sig stabilt og kærligt sammen.

At arbejde med parforholdet hos Klart Sind vil blive med jer i fokus. Derfor er vi store fortaler for at skræddersy et forløb til jer. Det kan være gavnligt at være i sessioner sammen og ligesom det kan være gavnligt at bringe sig selv i spil med enkelt sessioner – denne kombination er optimal. Det vigtigste er at jeres rejse mod et mere givende, respektfuldt og kærligt parforhold starter fra første session. Med professionel nysgerrighed, dynamik og fokus belyser vi de områder, som I sammen er kørt fast i. Vi støtter jer i at forstår hinandens forskelligheder og hjælper med at kaste lys og energi over hinanden. I kan hver især have skyggesider, som kan være svære at forstå for jer selv og jeres partner og vi kan som mennesker komme til at ønske at ændre i stedet for at møde os selv og hinanden med anerkendelse og nysgerrighed. At gå på opdagelse hos hinanden og jer selv kan blive den bedste beslutning nu og for jeres fremtid.

Det er individuelt for hvert par, hvor mange parterapisessioner, I har brug for. Ofte når vi langt på få sessioner med fokus, opgaver og små justeringer mellem sessionerne. Som rettesnor kan I forvente mellem 5-10 sessioner. Nogle par finder arbejdet med hinanden og sig selv så givende og ønsker efter en intensiv proces at holde sig selv og hinanden på det gode spor og kommer derfor hos os i klinikken ca hver 3. måned.

Hos Klart Sind finder vi arbejdet med par meget inspirerede og en stor tillidsopgave, som vi går ind i med respekt. At løfte par videre til et givende, kærligt og spændende forhold sætter vi en stor ære i og møder jer med nærvær, fortrolighed og givende terapi.

Kontakt os gerne hos Klart Sind for at høre mere omkring jeres muligheder og få en uforpligtende samtale med os, omkring hvordan vi kan hjælpe jer.

Benyt vores kontaktformular eller ring til os via kontakt os.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Coaching_terapi_KlartSind
Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Scroll til toppen

Websitet anvender cookies for at fungere på bedste vis. Hvis du ikke accepterer anvendelsen af cookies kan du slå det fra i indstillingerne på din webbrowser. Der findes dog en risiko for at visse funktioner på siden ikke kommer til at fungere korrekt. Klik her for mere info