fbpx

Lokale Leje

Vi har det lokale du mangler…

I hjertet af Randers finder du disse lækre og lyse lokaler. De egner sig perfekt til dig, som underviser en lille gruppe af mennesker og som ønsker lokaler hvor samværet og velfungerende lokaler går op i en højere enhed. Lokalet er foruden centralt placerede i Randers, tæt på gratis parkeringspladser og med egen indgangsparti. Du bliver mødt af forlokale med garderobe og herefter stort undervisningslokale på 34m2. I undervisningslokalet finder du et langt bord med kaffemaskine/elkoger og køleskab samt kopper og glas. Der findes stole til 16 personer som kan fordeles frit eller rundt om to borde, der kan rumme 12 personer i alt. Borde og stole fjernes nemt således at du har et rummeligt lokale fx til Yoga undervisning. Du har adgang til stor-skærm med HDMI tilslutning til undervisning, Musikanlæg (Sonos), WIFI samt whitebord og lyssætning som du har mulighed for at tilpasse.
I forbindelse med undervisningslokalet findes der et lille the-køkken med service og opvaskemaskine samt wc. Der afgøres individuelt af udlejer, hvad der må undervises i. I forbindelse med leje får du adgang til lokalet via en app- nøgle på smartphone. Lokalet egner sig til max 16 personer, under corona restriktioner er det 8 personer (seneste udmelding dec 2020) Kontakt os idag og få en uforpligtende samtale om dine muligheder.

Lad os mødes...
Vi ser frem til at hilse på dig. Tøv ikke med at kontakte os hos Klart Sind, det er uforpligtende.
Du er velkommen til at kontakte enten via telefon, e-mail eller vores formular her på siden.

Karina
mail: karina@klartsind.dk
mobil: 53 88 61 11

eller

Søren
mail: soren@klartsind.dk
mobil: 53 77 01 11

Klart Sind lokaler...

Scroll til toppen

Websitet anvender cookies for at fungere på bedste vis. Hvis du ikke accepterer anvendelsen af cookies kan du slå det fra i indstillingerne på din webbrowser. Der findes dog en risiko for at visse funktioner på siden ikke kommer til at fungere korrekt. Klik her for mere info