fbpx

Arrangement
Liv & Sjæl - Meditation

Liv og Sjæl er et meditations frirum til dig, der ønsker at være i kontakt med dig selv og finde den indre balance. At meditere er et sprog til at kalde os selv tilbage til vores autentiske jeg og dermed en af de største gaver, vi kan give os selv. Med meditation bygger vi tydeligere bro mellem vores sjæl og krop.

Anstrenger vi kroppen har de fleste af os udfordringer med vejrtrækningen, den bliver ubalanceret og uden dybde. Evnen til at trække vejret ligger i vores primal hjerne, så med en forstyrret vejrtrækning har vi et eller andet sted på vejen glemt at tage omsorgsfuldt vare på noget af det vigtigste, der forsyner vores krop og gør os levende.
Videnskaben har længe vidst, at meditation og åndedrætsøvelser giver roligere hjerterytme og åndedræt samt bevirker at mængden af stresshormonet cortisol falder i kroppen.

I stemningsfulde rolige lokaler i hjertet af Randers, byder vi velkommen hos Klart Sind til meditation. Datoer vil blive annonceret på facebook og her på hjemmesiden.
Du vil blive præsenteret for et mix af guidede- og egen indre meditationer til stemningsfyldt musik.

” Jo, mere regelmæssigt vi mediterer, jo flere nuancer vil vi opdage hos os selv og 
du vil handle ud fra et centrum af fred. “

Liv & Sjæl - Meditation

Arrangement pris
Pris kr. 65

Tilmelding nødvendigt

Aften event kl. 19 til 19.45
Dørene åbnes kl 18.45.

Arrangementet foregår følgende dato:
Vi genoptager Liv & Sjæl efter sommeren.

Scroll til toppen

Websitet anvender cookies for at fungere på bedste vis. Hvis du ikke accepterer anvendelsen af cookies kan du slå det fra i indstillingerne på din webbrowser. Der findes dog en risiko for at visse funktioner på siden ikke kommer til at fungere korrekt. Klik her for mere info