fbpx

Kurser & Workshops

Enneagrammet er et redskab til at øge dit personlige lederskab – din evne til at lede dig selv.

På dette kursus lærer du om dig selv og din egen Enneagram type, samt hvordan de andre typer agerer. Tilsammen vil det give dig en række helt konkrete redskaber, som vil øge din egen trivsel arbejdsmæssigt og privat. Dine styrker og kompetencer vil komme i spil på en balanceret måde. Et mandegruppe forløb over 10 gange kun for mænd – Vi kalder det ’Start din udvikling, mand!’

Forløbet er for dig, som med bevidsthed ønsker at forme dit liv meningsfuldt. Fokus på det som er betydningsfuldt men som også kan være udfordrende.
Det kan være arbejdsopgaver, spørge om hjælp, snakke om det der fylder, samarbejde, sige til og fra, være nærværende og andre ting som flere af os mænd kan have udfordringer med i en ellers helt almindelig hverdag.

At være i dialog med sin indre kritiker kan være hårdt og begrænsende i livet og slukke den livsgnist, der findes i os alle.
 denne workshop arbejder vi med den indre kritiker så du kan erstatte den med godhed, accept, barmhjertighed og konstruktiv indre feedback.
 

Giv jeres elever et solidt afsæt i forståelsen omkring sig selv og andre.

Enneagrammet viser de unge vejen til at komme i balance med sig selv og opbygge forståelse for hvorfor og hvordan andre agerer i verden.

Disse vigtige grundsten er med til at opbygge selvværd, selvtillid og bane vejen for et sundt fællesskab.

Lad Enneagrammet blive elevernes værdifulde navigation

Vores mission med “Livs kompas” workshop er at give højskole eleverne indsigt i Enneagrammet.

Vi ønsker at understøtte jeres daglige højskole arbejde med denne workshop, skabt til skolens kursister og give dem indsigt i Enneagrammet, som de kan tage med sig for livet.

Klart Sind’s Enneagram workshop “Kendskab til de 9 typer” er et enestående redskab til selvudvikling og forståelse af mønsteret bag adfærden og hvorfor vi mennesker gør som vi gør.

Marts, april og maj.
kl. 18 – 21

At være i dialog med sin in

Juni, oktober, november.
kl. 19 – 21.30

Instinkterne er hjemsted f

Maj, juni og september.
kl. 19 – 21.30

Scroll til toppen

Websitet anvender cookies for at fungere på bedste vis. Hvis du ikke accepterer anvendelsen af cookies kan du slå det fra i indstillingerne på din webbrowser. Der findes dog en risiko for at visse funktioner på siden ikke kommer til at fungere korrekt. Klik her for mere info