fbpx

Kurser & Workshops

Kurser

Enneagram kursus

Enneagrammet er et redskab til at øge dit personlige lederskab – din evne til at lede dig selv.

På dette kursus lærer du om dig selv og din egen Enneagram type, samt hvordan de andre typer agerer. Tilsammen vil det give dig en række helt konkrete redskaber, som vil øge din egen trivsel arbejdsmæssigt og privat. Dine styrker og kompetencer vil komme i spil på en balanceret måde. 

Focus på samarbejde i arbejdsrelation med enneagrammet som omdrejningspunkt.

På dette kursus rustes du til at forstå andres adfærd og til at styrke dit samspil med andre. Fordi din indsigt i dine og andres kerneværdier bliver tydelige, så du bliver i stand til at opbygge sunde og stærke relationer til dine medmennesker.
Dette vil afspejle sig i dit arbejdsmiljø og din arbejdsindsats øges balanceret.

De mennesker vi er tættest med er paradoksalt dem, vi hurtigst glemmer at være nysgerrige på.
Gennem de 3 dage vil du få et dybt kendskab til at blive en god rollemodel for dine omgivelser. Få øje på hvert familiemedlem positive bidrag samt lære at spille hinanden gode og bliv en styrket familie.
Vi glæder os til at dele denne fantastiske læring med jer voksne i familien.

Workshops

Kæmper du med eksamensangst?
Så er du ikke den eneste. Langt fra!
Kom og deltage i en af disse workshops og bliv klar til eksamen.
Her får du konkrete værktøjer til at håndterer din eksamensangst.

At være i dialog med sin indre kritiker kan være hårdt og begrænsende i livet og slukke den livsgnist, der findes i os alle.
 denne workshop arbejder vi med den indre kritiker så du kan erstatte den med godhed, accept, barmhjertighed og konstruktiv indre feedback.

Instinkterne er hjemsted for dine største og udviklende styrker, samtidig er det også her, hvor dine svagheder er og du mister kraft som menneske. 
På denne workshop får du konkret viden om at forstå de tre instinkter og blive klar på dit eget instinkt. 

Klart Sind’s Enneagram workshop “Kendskab til de 9 typer” er et enestående redskab til selvudvikling og forståelse af mønsteret bag adfærden og hvorfor vi mennesker gør som vi gør.

Marts, april og maj.
kl. 18 – 21

At være i dialog med sin in

Juni, oktober, november.
kl. 19 – 21.30

Instinkterne er hjemsted f

Maj, juni og september.
kl. 19 – 21.30

Scroll til toppen

Websitet anvender cookies for at fungere på bedste vis. Hvis du ikke accepterer anvendelsen af cookies kan du slå det fra i indstillingerne på din webbrowser. Der findes dog en risiko for at visse funktioner på siden ikke kommer til at fungere korrekt. Klik her for mere info