fbpx

Workshop
Hvilket instinkt styrer dig?

Instinkterne har en langt større påvirkning på vores liv end først antaget. Det er derfor af stor betydning at du er bekendt med de tre instinkter og hvilket, der er styrende for dig. Dette kendskab er medvirkende til at du opnår balance i livet. 

Instinkterne er hjemsted for dine største og udviklende styrker, samtidig er det også her, hvor dine svagheder er og du mister kraft som menneske. 
Med bevidsthed om dit instinkts svaghed og styrker har du nøglen til skelsættende forståelse og forandring i dit liv. 

Hos Klart Sind fører vi dig igennem processen på Instinkt workshoppen om at forstå de tre instinkter og blive klar på dit eget instinkt. Den viden, om instinkterne, vil få afgørende betydning for dit balancepunkt fremadrettet i livet. 

Vi er uddannet og certificeret i Enneagrammet, anerkendt af International Enneagram Associtation, IEA samt NLP anerkendt af NLP-Foreningen i Danmark.

Hvilket instinkt styrer dig?

Workshop pris
Pris kr. 249

Workshop foregår følgende dato:
22. juni 2020 – Tilmeld dig her
1. september 2020 – Tilmeld dig her


Aften event kl. 19 til 21.30
Dørene åbnes kl 18.30. Kom gerne i god tid og start med en kop kaffe/the. 

incl. let forplejning.
Kaffe / te / vand

Scroll til toppen

Websitet anvender cookies for at fungere på bedste vis. Hvis du ikke accepterer anvendelsen af cookies kan du slå det fra i indstillingerne på din webbrowser. Der findes dog en risiko for at visse funktioner på siden ikke kommer til at fungere korrekt. Klik her for mere info