fbpx

Workshop
Fri mig for eksamensangst

Har du eksamensangst, søvnproblemer, udfordringer med overblikket og manglende lyst til at gå til eksamen og vise dit værd, så er du langt fra alene. Det kan være hårdt at have de udfordringer, når der er en afgrænset periode til din rådighed for netop at vise dit værd og det, du har kæmpet for i skoleperioden.
At have eksamensangst er helt forståeligt for der er mange fremtidsdrømme forbundet med et godt eksamensresultat. Men det behøver ikke at være sådan at vi skal føle ubehag i en eksamensperiode.
Hos klart Sind har vi sammensat et spændende workshop, hvor du sammen med andre unge (max. 12 personer) og 2 terapeuter. Her tager vi fat om det, der fylder. Vi arbejder med effektfulde metoder til at komme angsten til livs, i et balanceret sammensat workshop med øvelser, samtale og redskaber, så du stå stærkt grounded med styrke til dine eksamener klar til at levere din viden ved det grønne bord.

Vi er uddannet og certificeret i Enneagrammet, anerkendt af International Enneagram Associtation, IEA samt NLP anerkendt af NLP-Foreningen i Danmark.

Fri mig for eksamensangst

Workshop pris
Pris kr. 249

Aften event kl. 18 til 21
Dørene åbnes kl 17.30. Kom gerne i god tid og start med en kop kaffe/the. 

incl. let forplejning.
Kaffe / te / vand

Scroll til toppen

Websitet anvender cookies for at fungere på bedste vis. Hvis du ikke accepterer anvendelsen af cookies kan du slå det fra i indstillingerne på din webbrowser. Der findes dog en risiko for at visse funktioner på siden ikke kommer til at fungere korrekt. Klik her for mere info