fbpx

Workshop
Fra indre kritiker til frihed

Dybest set har vi som menneske en længsel efter at være ‘god nok’. Dommeren eller bedømmeren er ofte os selv. Hvis vi ser på indre kritiker ud fra et enneagram perspektiv, så kender alle typer til indre kritiker, dog har nogle typer, det stærkere repræsenteret end andre. At være i dialog med sin indre kritiker kan være hårdt og begrænsende i livet og slukke den livsgnist, der findes i os alle. Har vi meget indre kritiker i os, er der en tendens til at vi også kanaliserer meget kritik ud i verden og på andre mennesker.
Da vi alle kender til indre kritiker, er det vigtigt og essentielt at få kigget på, hvad der for hver af os, er trickeren til at den indre kritisk dialog starter, for det kan vi erstatte med godhed, accept, barmhjertighed og konstruktiv indre feedback.

Har du en længsel mod og drømmen om at blive et friere menneske, fri for egne bedømmende tanker og følelser, så vil vi hos Klart Sind lede dig trygt videre mod forandring – en ansvarsfuldt og kærligt indre holdning til dig selv og andre.

” Robusthed kommer af at vi føler os i orden, som vi er – indefra. De fleste af os forsøger at hente det udefra – igennem vores præstationer, fordi vi har lært, at det er det, der giver os værdi.
Det svarer til at hive i en blomst for at få den til at gro

Vi er uddannet og certificeret i Enneagrammet, anerkendt af International Enneagram Associtation, IEA samt NLP anerkendt af NLP-Foreningen i Danmark.

Fra indre kritiker til frihed

Workshop pris
Pris kr. 395

Workshop foregår følgende dato:
Datoer kommer 

Aften event kl. 19 til 21.30
Dørene åbnes kl 18.30. Kom gerne i god tid og start med en kop kaffe/the. 

incl. let forplejning.
Kaffe / te / vand

Scroll til toppen

Websitet anvender cookies for at fungere på bedste vis. Hvis du ikke accepterer anvendelsen af cookies kan du slå det fra i indstillingerne på din webbrowser. Der findes dog en risiko for at visse funktioner på siden ikke kommer til at fungere korrekt. Klik her for mere info