fbpx

Enneagram Café
Type 8
'Frontkæmperen'

Type 8 – Frontkæmperen

 

Inspirerer andre med at finde det ægte og den naturlige glæde ved det simple i tilværelsen. Deres urkraft minder os om den indre styrke og mod, som vi alle har til at følge vores drømme og passioner. Den direkte facon og ”no-bull-shit” holdning giver os troen på, at fairplay eksisterer, at et håndtryk er nok til en aftale og at førstehåndsindtrykket af en situation mange gange er den rigtige.

Type 8 er en spændende type, en kropstype for hvem disse værdier er vigtige: 

 • At skabe handling og fremdrift
 • At beskytte dem der har brug for det, gå imod uretfærdighed
 • At stå op for sig selv
 • At værne om egen respekt og udtrykke sig tydeligt
 • At fremstå tydeligt og respektfuldt

Hvad får man ud af en Enneagram café ved Klart Sind?
Vi har valgt at kaste lys over én type ved hver Enneagram cafe. Det gør vi ved at give jer indsigt i typens handlemønstre, udtryk og værdier. Dernæst byder vi velkommen til et panel med personer, der relaterer sig til typen. Vi har forberedt spørgsmål til panelet, som gerne skulle understøtte typens værdier yderligere. Dig som deltager i webinaret har også mulighed for at stille spørgsmål, der er meningsbærende for dig. 

Det give en særlig stemning, når typen får plads til at fylde og udfolde sig med de kvaliteter og udfordringer de har. 

Hvis jeg ikke personligt relaterer mig til typen – hvad får jeg så ud af at deltage til en Enneagram cafe ved Klart Sind?

 • Den type vi selv relaterer os til, kender vi faktisk ret godt. Det gør os klogere og beriger os at forholde os til de andre typer. 
 • Vi indeholder det hele selv, altså alle typer, derfor genkender vi også udsagn eller handlemønstre når andre fortælle om det. 
 • Vi bliver klogere i de relationer vi har til vores partner, kollega, søster m.m. 
 • Vi skaber en naturlig og sund nysgerrighed til de mennesker, vi omgiver os med, når vi interesser os for alle typer. 
 • Alle typer er lige vigtige – når vi får øje på andres typers kvaliteter, bliver vi bedre til at få dem i spil hos de mennesker, vi omgiver os med. 
 • Måske finder du ud af du slet ikke relaterer sig til den type, du troede du var. 

Hvad er min rolle som webinardeltager?
Enneagram cafeen hos Klart sind er din mulighed for læring og spændende aften. 
Der forventes ikke noget aktivt af dig. Dog er du mere end velkommen til at stille spørgsmål, som er virkelighedsnært for dig. Det kan være en relation, du har, som du formoder relaterer sig til aftenens type og som du gerne vil stille spørgsmål omkring på en konstruktiv måde eller andre eksempler fra din hverdag. Måske relaterer du selv til typen og du ønsker at blive klogere.

Vi har sammensat en skøn aften til jer med masser af læring, indsigt og mulighed for at stille spørgsmål og et super skønt panel.

For type 8 er uskyld og sandhed en essentiel udviklingsvej. 

Generelt om Enneagrammet

Enneagrammet består af 9 personlighedstyper, hvor vi finder vores egne og andres motiver for handling og adfærd.

Ordet Enneagram kommer af græsk, hvor ennea betyder ni, og gram betyder model. Enneagrammet er altså en model bestående af 9 punkter, tegnet i en cirkel, et punkt for hver personlighedstype.

Enneagram typologi er en flere hundrede år gammel, dybtgående beskrivelse af 9 personlighedstyper – en kortlægning af menneskers dybtliggende motiver for det, de gør.

Enneagrammet viser først og fremmest sin værdi i kraft af det unikke og virkningsfulde værktøj det er i forbindelse med personlig udvikling, parforhold, menneskeforståelse, kommunikation og samarbejde.

På Klart Sinds Enneagram café aften dykker vi på skift ned i hver type.

Enneagram Café - Type 8

Den 23. marts 2021
Kl. 19-21.30
Online Webinar

Eventpris
Pris kr. 100

Enneagram cafe
Program

 • Aftenen starter med præsentation af aftenens type.

 • Herefter har vi inviteret gæster til vores enneagram paneler.

 • Første runde styrer vi spørgsmålene til Enneagram panelet.

 • Kort pause.

 • Anden runde bliver gæsternes mulighed for at stille spørgsmål til aftenens type
Scroll til toppen

Websitet anvender cookies for at fungere på bedste vis. Hvis du ikke accepterer anvendelsen af cookies kan du slå det fra i indstillingerne på din webbrowser. Der findes dog en risiko for at visse funktioner på siden ikke kommer til at fungere korrekt. Klik her for mere info