fbpx

Kursus
Enneagram i arbejdsrelationer

Enneagrammet er et relationsværktøj som med indsigt, øvelse og kendskab gør os istand til at øge vore menneskelige kompetencer. Relationer er vigtige, ikke kun privat, men også på arbejdspladsen. Med indsigt i enneagrammet og nysgerrighed på mennesket gør det os i stand til forstå dem, vi skal arbejde sammen med, så vi kan se og møde folk der ikke er som os selv. Med enneagrammet får vi et stort ordforråd til den opgave og en indre forståelse og guidning til en sund adfærd og kommunikation.  

At være en del af en arbejdsplads peger både på at kunne komme i mål med opgaver og samtidig være en del af en kollegagruppe. 
For at kunne komme i mål med disse opgaver skal vi bruge en adfærd og den adfærd kan være balanceret eller ubalanceret. Til at opnå den bedste balance er enneagrammet helt unikt og forandrene. 
På det mere personlige plan, som at være en god kollega, giver enneagrammet indsigt i hvordan vi kan påvirke relationerne positivt og hvad der skal til, for at vi kan blive den bedste udgave af os selv.

Hos Klart sind har vi sammensat et kursus hvor vi bevæger os på flere plan og opnår forandring der kan mærkes hos dig selv fra dag ét og som du kan videreføre på din arbejdsplads.

Respekt for andre menneskers model af verden

Vi er uddannet og certificeret i Enneagrammet, anerkendt af International Enneagram Associtation, IEA samt NLP anerkendt af NLP-Foreningen i Danmark.

Der eksisterer ikke fejltagelser, kun feedback

Enneagram i arbejdsrelationer

3 kursus dage
Pris kr. 3.195 

På dag 3 udleveres kursusbevis.

Onsdag og torsdag kl. 9 – 16
Fredag kl. 9-15

Alle kursusdage er incl. let forplejning.
Kaffe / te / vand / frugt.
Mad udover dette, afholdes selv af kursis

1. Kursusdag
Enneagrammet i forhold til dig selv

Gennemgang og forståelse af de 9 Enneagram typer, samt dybere indblik i din egen enneagram type, så du bliver klogere på dine styrker og forstår dine udfordringer i relation til andre.

2. Kursusdag
Enneagrammet i forhold til samarbejde

Focus på samarbejde i arbejdsrelation med enneagrammet som omdrejningspunkt.
Du bliver rustet til at forstå dine og andres kerneværdier og til at styrke dit samspil med andre i en sund relation.
Bliv bevidst om typernes specielle bidrag på arbejdspladsen

3. Kursusdag
Enneagrammet i forhold til kommunikation

Få viden og indblik i de kommunikative virkemidler hver type bruger og hvordan du kommunikerer bedst, også til dem, du normalt oplever som svære at kommunikere med.

Scroll til toppen

Websitet anvender cookies for at fungere på bedste vis. Hvis du ikke accepterer anvendelsen af cookies kan du slå det fra i indstillingerne på din webbrowser. Der findes dog en risiko for at visse funktioner på siden ikke kommer til at fungere korrekt. Klik her for mere info