fbpx

MyCoach
abonnement & tidsbestilling

MyCoach abonnement....

MyCoach abonnement er både for dig, der tidligere har været i et forløb med en terapeut og erfaret hvor virkningsfuldt, det kan være i det rette miljø og på lige fod er MyCoach for dig, som aldrig tidligere har prøvet at arbejde med dine drømme og udfordringer med en terapeut men er nysgerrig på, hvor det kan bringe dig hen.

Med MyCoach skræddersyer vi et virkningsfuldt forløb til dig og for dig – til en fast pris. Tankegangen om først at være i forløb med en terapeut, når bægeret er fyldt, ønsker vi at vende på hovedet, således at du også i en balanceret periode kommer hos os. Her finder vi dine styrker, arbejder med dine drømme, hjælper dig med at sætte fokus og vi er ved din side, når livet viser tænder og overskuddet halter.

Hos Klart sind er vi to faste terapeuter med en bred vifte af erfaring. Med et MyCoach abonnement hos Klart sind har du mulighed for at vælge den samme terapeut eller benytte begge i dit skræddersyet forløb. På den måde kan vi lære hinanden at kende og har fokus med dig hele vejen, i udvikling og med seriøs tilgang – sammen skaber vi forandring.

MyCoach 699,- pr måned
* giver adgang til 2 sessioner hver måned med en terapeut, som du i kalender booker og finder tid til, når det passer til dig.

Med venlig hilsen
Karina Nørgaard Clausen & Søren Solhaug Madsen

Bestil tid
MyCoach


Ved akut behov eller ønske om andre tider kontakt os endelig.

Du finder vores oplysninger her – Kontakt Os

* Bookes der yderligere aftaler, mere end 2 gange pr måned, opkræves der fuld pris ved fremmøde.
Vi henviser til vores hjemmeside hvor priserne for en enkelt session med terapeut vil fremgå.
MyCoach abonnement er et personligt abonnement.

   (Åbner i separat vindue og kræver du logger ind igen)

Spørgsmål omkring MyCoach Abonnement.

Vi har hos Klart Sind fuld forståelse for at du af forskellige grunde kan være nødsaget til at aflyse din tid og sker det inden 24 timer før fremmøde, så kan du altid booke en ny tid uden det koster et fremmøde på dit abonnement.
Du kan aflyse din tid på dette link, aflys.

Ja, Vi forstår at planlægning kan være en nødvendighed for at få det hele til at gå op, du kan godt booke flere aftaler i fremtiden, der er 2 inkluderet i abonnementet pr måned, og du kan godt booke flere måneder frem.
Opsiges abonnementet, aflyses disse tider dog.

Ønsker du at afmelde dit abonnement, skal du kontakte os hos Klart Sind.
Find vores kontaktoplysninger her

Ja, Du har muligheden for at pause dit abonnement 2 gange på et år.
En´ pause i abonnementet defineres som  1 måned pr. gang.
Du kan ikke have 2 abonnements pauser lige efter hinanden, der skal være mindst 1. betaling mellem pauserne.
Ønsker du at pause dit abonnement, skal du kontakte os hos Klart Sind.
Find vores kontaktoplysninger her

Scroll til toppen

Websitet anvender cookies for at fungere på bedste vis. Hvis du ikke accepterer anvendelsen af cookies kan du slå det fra i indstillingerne på din webbrowser. Der findes dog en risiko for at visse funktioner på siden ikke kommer til at fungere korrekt. Klik her for mere info